Från bokföring till redovisning

Wi-Can är ett familjeföretag som hjälper er med bokföring, redovisning, revision, deklaration m.m. Vi jobbar för kundens bästa, personlig service och trevligt bemötande skapar bäst förutsättningar för långa samarbeten. Vi vill förenkla vardagen för Er genom att ta hand om t.ex. löpande bokföring

Möt vårt team

LARS WICANDER

Är godkänd revisor sedan 1991 och sedan januari 2006 även auktoriserad redovisningskonsult SRF. Har arbetat med redovisning i olika former i över 40 år och med revision i drygt 30 år. Jobbar både i Åkersberga och Barkaby. 

Bor i Åkersberga, 60 år, gift, två döttrar (utflugna), samt hundar som familjen tävlar med på Greyhound racing och stolt morfar till tre tjejer och en kille! Har varit vice president i World Greyhound Racing Federation. Jag är stolt över mitt favoritlag, AIK! 

Telefon 08-795 71 33, 070-432 44 86 

lars@wican.nu

CECILIA GEORGII

Cicci är auktoriserad redovisningskonsult SRF efter utbildning på Företagsekonomiska Institutet. 

Bor i villa i Åkersberga, 36 år, gift, två döttrar - Cornelia och Olivia och en hund. Gillar att jobba på egna tomten och har spelat elithandboll i Spårvägen och U-landslaget. Gillar all slags idrott och favoritlaget är AIK!

Telefon 08-540 656 15, 073-640 60 70 

cicci@wican.nu

CATHERINE WICANDER

Cattis är auktoriserad redovisningskonsult SRF efter utbildningen på Företagsekonomiska Institutet.

Bor i villa i Åkersberga, 34 år, gift, en dotter Alice och en son Arvid. Spelat handboll på elitnivå i Spårvägen men slutade efter en korsbandsskada. Är mycket idrottsintresserad och håller förstås på AIK!!!

Tele 08-540 656 15, 0739-140 195

cattis@wican.nu

LENA HÖGLUND

Hon servar oss med att svara i telefon, ta emot bokföringsmaterial och finnas tillhands för att kontoret alltid skall vara bemannat under kontorstid. Jobbar i Åkersberga måndag, torsdag och fredagar och i Barkaby tisdagar och onsdagar. Lena har grundutbildning i bokföring och sköter även grundbokföring för ett antal av våra kunder. 

Bor i Vällingby, 56 år en son och flera barnbarn! Gillar att pyssla om och skapa trivsel och har "gröna fingrar" och gillar att vara i sitt sommartorp i Åkersberga

Tele 08-540 656 15 

lena@wican.nu

ANITA WICANDER

Anita har grundutbildning  i bokföring och 40 års erfarenhet  varav 20-års arbete på Högsta Domstolen som sekreterare och sedan projektledare i mediabranschen. Jobbar på Åkersberga kontoret och är ledig onsdagar. 

Bor i villa i Åkersberga, två döttrar (utflugna) samt hundar som familjen tävlar med på Greyhound racing och stolt mormor till tre tjejer och en kille!

Tele 08-540 656 15 

anita@wican.nu